Min hund har smärta på natten

Spread the love

Hej.
Våran hund på 6 år blandning mellan pudel och bichon frise mår varannan månad ”dåligt” genom att inte sova på nätterna. Han trippar runt i lägenheten hela natten och små piper. (I vanliga fall sover han alltid i våran säng). När man kommer nära honom så springer han bara iväg och gömmer sig. Han är en väldigt gosig kille i vanliga fall men inte under dessa nätter. Han har behandlats för diskbråck för ngr månader sen då visade han samma beteende. Han vägrar att lägga sig ner och fortsätter att springa runt och pipa under dagtid. Har försökt att känna om han har ont nånstans och oftast känns de som om de gör ont i trampdynorna . Snälla ge mig tips på vad jag kan göra så vi alla kan få sova. Mvh Emma

Hundmassörens svar:

Hej Emma, mitt namn är Katherine Walsh och jag svarar på frågor hos Vi med djur i min egenskap av hundmassör. Jag fick frågan då veterinären hos Vi med Djur har väldigt många frågor i nuläget. Med den information du gett mig i mailet råder jag dig att kontakta din veterinär igen för att göra en bedömning av din hunds diskbråck. De symptom du beskriver kan vara indikation på smärta. Jag råder dig att få denna genomgång så snart det går så att ett eventuellt diskbråck inte förvärras. Och tills dess att du besöker veterinär gå endast korta promenader, bara så att han får kissa och bajsa. Låt honom vila även inomhus. så inga bollekar eller liknande bara vila. Om han blir värre över helgen ring till en akutmottagning så att de kan göra en bedömning av hans tillstånd.
Återkom gärna om jag kan hjälpa dig med detta i fortsättningen då du fått svar av din veterinär.
Med önskan om en snar bättring för er hundvän.
Vänliga hälsningar
Katherine Walsh
dipl. hundmassör
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *