Presentation

Spread the love

Ställ din fråga till en av våra hundmassörer

unnamed-8Mitt namn är Katherine Walshjag är diplomerad hundmassör från Axelson Animal Massage School och jobbar sedan 2006 med hundmassage i mitt egna företag Sons & Daughters.
Jag arbetar även som cirkelledare i Hundkunskap hos Studieförbundet Vuxenskolan sedan 2011 och är ordförande i Svenska Hundmassörers Yrkesförbund. Två kullar valpar har lämnat mitt hem för fortsatta äventyr hos andra familjer. Jag är en förespråkare av vänliga och mjuka metoder för att få en nära och respektfull tillvaro med sin hundvän.

Här hoppas jag att kunna ge dig råd om hur du bäst tar hand om din hunds muskler och leder från valp till senior. Också hur du kan känna igen när din hund har ont.
Ge dig råd om promenadlängd etc under hundens olika utvecklingsstadier eller om din hund får eller har en muskel eller ledskada / sjukdom. Kanske har du en hund som är överaktiv eller sover för mycket eller plötsligt ändrat sitt beteende, ibland, självklart inte alltid, kan detta vara ett tecken på att din hund har ont. 

Då denna rådgivning sker på nätet finns det alltid begränsningar då jag inte träffar din hund. Jag kommer alltid att skicka dig vidare om jag inte tror att jag är rätt person att svara på din fråga. Jag kommer aldrig ställa en diagnos. Diagnoser på eventuella sjukdomar skall alltid göras av en veterinär.

Varmt välkommen med dina frågor!

 
 

Verification

hundmassor

Jag heter Erica Friebel och är diplomerad hundmassör sedan 2009 från Axelson Animal Massage School. Jag jobbar med hundmassage och akupressur i mitt företag HuskyGård Mushing & Equipment och driver webbutik. Under 12 år organiserade jag draghund turer för turister i Idre och hade som mest 34 draghundar därunder; Siberian Huskies, Alaskan Malamute och Alaskan Huskies. Nu har jag endast 16 härliga, mycket gamla draghundar kvar där några fortfarande klarar av att följa med på en ski-joring eller spark tur under vinter säsongen. Mina hundar har lärd mig otroligt mycket genom alla år. Jag vet hur viktig det är med att underhålla både kropp och själ för att må bra och därmed behålla glädje i att arbeta.

Förutom att jag är diplomerad hundmassör är jag vidare utbildad inom TCM Akupressur på hund på Tallgrass Animal Acupressure Institute i USA. Jag jobbar med mjuka metoder och respekt för djuren. Jag är styrelsemedlem i Svenska Hundmassörers Yrkesförbund.

Även om jag inte har direkt kontakt med din hund, som är förstås att föredra, kan rådgivning via nätet vara värdefull, så ställ gärna dina frågor. Jag svarar inom ramen av min kunskap och erfarenhet samt evt. vidarebefordrar dig till rätt person inom mitt nätverk. Du är alltid varmt välkommen att boka en behandling för din hund hos mig.

Jag ser fram emot dina frågor!

Comments are closed.